Saturday, January 16, 2010

Salah Nombor Ke?

Macam biasa... Akibat ke-tidak-puasan-hati pasal skynet haritu, aku punya la gigih call abang aku nak mengadu... Skang aku memang suka mengadu by call. Dah tak macam dulu, ada hal sikit tak puas hati ke, ngamuk ke ape, mesti nak SMS. Kira dah berani bersuara la skang =)

Aku call... Dulu dia ada caller ringtone merapu2. Lagu macam funfair kadang2. Lama gila la dia ada caller ringtone camtu. Macam takde hati nak tukar langsung. Tapi haritu tiba2 aku call... Dengar lagu macam takleh blah.

Aku siap check lagi betul ke nombor aku call?

Banyak kali dah check. Betul la...

Letak lagu sedih. Mana aku tak confuse. Huhu...


Tiba2 aku suka dengan lagu tu. Sorry la Angah. Adikmu lepas ni call semata2 nak dengar caller ringtone je. Jangan memandai2 nak jawap plak. Ahaha...

P/S: Sejak bila dia layan jiwang? Dan sejak bila plak aku bleh tersuka lagu tu? Dulu2 kami kenal rock kapak je. Aku lagi la... Stok2 alternative je aku layan...Huhuhh...
Post a Comment