Tuesday, January 19, 2010

Perangai Macam Bangsat.

Ada orang tu... Selalu tukar nombor fon... Konon tamau aku ganggu la kan... Aku plak rileks2 tak penah nak tukar nombor fon... Dan langsung lupa siapa dia dan tak hingin langsung nak contact. Tapi last2 dia jugak terhegeh2 contact. Tanya khabar. Konon kalo aku reply, dia boleh sound,

"Mana awak dapat nombor saya? Setiap kali saya tukar nombor, mesti awak tau, lepas tu awak cakap saya kacau hidup awak. Mana ada?"

Tolong la. Aku tak perlukan orang pathetic macam ni. Macam celaka.

Dulu2 siap menyamar lagi semata2 nak aku reply SMS dier. Kenapa masih ada lagi lelaki berperangai bangsat camni? C'mon la. Terus terang je la kalo ko masih takleh lupa aku. Nanti boleh aku reject kau lain kali.

Sesekali aku nak bersikap kejam, boleh? Sekarang aku takkan reply SMS dier sebab aku bukan pompuan murahan.

Benci betul la dengan ex aku. Rasa nak bunuh je dia. Baru senang hidup aku kot.
Post a Comment