Tuesday, January 19, 2010

Perangai Macam Bangsat.

Ada orang tu... Selalu tukar nombor fon... Konon tamau aku ganggu la kan... Aku plak rileks2 tak penah nak tukar nombor fon... Dan langsung lupa siapa dia dan tak hingin langsung nak contact. Tapi last2 dia jugak terhegeh2 contact. Tanya khabar. Konon kalo aku reply, dia boleh sound,

"Mana awak dapat nombor saya? Setiap kali saya tukar nombor, mesti awak tau, lepas tu awak cakap saya kacau hidup awak. Mana ada?"

Tolong la. Aku tak perlukan orang pathetic macam ni. Macam celaka.

Dulu2 siap menyamar lagi semata2 nak aku reply SMS dier. Kenapa masih ada lagi lelaki berperangai bangsat camni? C'mon la. Terus terang je la kalo ko masih takleh lupa aku. Nanti boleh aku reject kau lain kali.

Sesekali aku nak bersikap kejam, boleh? Sekarang aku takkan reply SMS dier sebab aku bukan pompuan murahan.

Benci betul la dengan ex aku. Rasa nak bunuh je dia. Baru senang hidup aku kot.

3 comments:

i.am.belle said...

itu ex yg bernama 'saiko'.

paling tak gemar org yg asyik tukar no hp :(

wen pink said...

hello! it's my firt time visiting ur blog :) nice blog!! keep it up!! :)

bukan nama sebenar said...

::belle::
overrated punya saiko...

::wen pink::
huhu...thanks!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...