Monday, May 2, 2011

Pengganti.

Diam tak diam rupanya dah lebih setahun aku post citer ni.

Alhamdulillah beliau dah pun ketemu pengganti. Tapi aku tatau detail sangat sebab aku tak add dier kat fesbuk pun. Aku tau pun sebab akak dier upload gamba wedding dier. Sori kalo salah info, tapi rasanya tak salah kot. Malas pulak aku nak tanya lebih-lebih sebab aku pun takde la rapat sangat-sangat dengan akak dier. Just jiran bilik je mase skolah dulu je. :D

Kang salah tanye kang, akak dier ingat aku nak tanye bile turn akak dier plak kang. Nahas aku. Dah la yang nak tanye ni pun masih single lagi. Hehe.

Takpe la. Doakan agar berkekalan sampai syurga. :)

Aku plak bile? Hmm... Takleh langkah bendul "kakak-kakak". Bahahaha... Itulah, sapa suruh ada family angkat ramai-ramai. Tapi mujur la jugak. At least, ada yang bertitle kakak sebelum aku. Hihi. Bukan sorang-dua, tapi 4 orang. :D

Takde lah. Single lagi ouh. Keje pun takde lagi. Blom stabil lagi. Kepala pun dok weng-weng lagi. Tibe-tibe plak overweight, blom ready, tak bape cun, kulit belum mulus, halus, putih melepak, belum masuk dalam kategori wanita idaman malaya, bermasalah dengan lelaki, etc. Phergh. Banyak list. Tapi betul apa. Memang belum ada segalanya lagi. Bila takde mende lagi, mungkin jugak bakal mak mentua tengok pun dia tak berkenan...

Hehe... Maklum laa... Bukan mak-mak kepada anak-anak dara je memilih menantu... Mak-mak anak teruna pun ramai jugak memilih menantu. Plus nanti aku pun keje kilang je. Lagi la sape nak kan???

Dengan tak cun macam Lisa Surihani, tambah plak dengan trauma-lampau-yang-menyebabkan-tak-semua-lelaki-boleh-terima-lalu-bakal-serius-dengan-saya ni... Memang takde chance la kot nak hilangkan title single tu. Payah nak kikis. Jangan kata jejaka kacak, jejaka tak kacak langsung pun pandang saye sebelah mata sebab trauma itu, tak pun pasal ke-tidak-cun-an saye dan jugak semenjak-dua menjak ni ketara benar overweight ni. Haha.

Bile agaknye bleh dapat orang yang 100% terima saye seadanya? Match-make? Confirm orang tu lari bila tengok saya. Haha.............
Post a Comment