Sunday, May 29, 2011

Tinggi Dan Berat.

Sebab aku terasa amat la bosan pade harini maka orang nak berkenalan secara online pun aku layan je. Paling best dia tanya soklan pasal tinggi dengan berat aku. Pehal zaman skang nak berkenalan kene nyatakan tinggi dengan berat neh??

Q: Ko tinggi tak?

A: Sori, beb. Aku jenis tak suka meninggi diri.

Q: Berat?

A: Pherghhh... Berat mata memandang ouh. Aku jenis berat tulang sikit. Heh.

Amacam. Relevan tak jawapan aku? Memang akan ada unsur-unsur reject yang dahsyat laa dari orang yang sibuk nak berkenalan tu. Tu laa... Sapa suruh tanya kan... Aku jawap je... Paling jujur nih. Ikhlas dari hati yang suci. Phergh ayat..

Kalo kat klinik/hospital time medical check-up buat perangai macam ni, confirm staff nurse paling garang dah tendang aku masuk dalam tong sampah besar belakang klinik/hospital. Heh.
Post a Comment