Sunday, May 29, 2011

Tinggi Dan Berat.

Sebab aku terasa amat la bosan pade harini maka orang nak berkenalan secara online pun aku layan je. Paling best dia tanya soklan pasal tinggi dengan berat aku. Pehal zaman skang nak berkenalan kene nyatakan tinggi dengan berat neh??

Q: Ko tinggi tak?

A: Sori, beb. Aku jenis tak suka meninggi diri.

Q: Berat?

A: Pherghhh... Berat mata memandang ouh. Aku jenis berat tulang sikit. Heh.

Amacam. Relevan tak jawapan aku? Memang akan ada unsur-unsur reject yang dahsyat laa dari orang yang sibuk nak berkenalan tu. Tu laa... Sapa suruh tanya kan... Aku jawap je... Paling jujur nih. Ikhlas dari hati yang suci. Phergh ayat..

Kalo kat klinik/hospital time medical check-up buat perangai macam ni, confirm staff nurse paling garang dah tendang aku masuk dalam tong sampah besar belakang klinik/hospital. Heh.

9 comments:

mykhalis said...

yke? hehe..khali dulu kalau ngorat online mesti tanya soalan nie..

cik minah said...

hahaha.... ha ah kan.. kenapa kene tanye berat n tinggi ye... mungkin nk berdiri sama tinggi, nk duduk mesti kene sama rendah barangkali...

Aslina said...

::khalis::
ni mesti jenis2 mcm khalis jugak nih... adoyaiiii... hahaha...


::cik minah::
dorang nak yang selim2 dan tinggi ah kot... cam saye nih rendang2 ajeee

ururu said...

ohoh! bagus idea ko.. nanti orang tanye berat aku.. aku nak jawap : "tade la berat mane.. berat sebelah je.."

lepas nih nak berkenalan dlm online, kene tulis "hi.. a/s/l/h/w pls"

Aslina said...

::ururu::
masalahnye.............

kau tu pompuan keeee... bahahaha... selalu orang tanye kat pompuan je...

maklum laa aku ni kdg2 tu kat gamba je nampak kemain kiut. tapi hakikatnye........... boleh tahan la comel. bahahahahahahaha...

ururu said...

laa.. kalau orang gemuk.. slalu orang tanye brape berat la.. mesti ade org nak tanye brape berat aku. dan aku tak penah timbang berat.. at least dah 5 tahun aku x timbang berat.. aku main agak2 je..

Aslina said...

::ururu::
hahahaha... aku plak. memang berat mata memandang lah. penimbang tu selalu bagi harapan palsu kat aku. hahahah...

dan aku bengang bile orang yang nampak lagi berisi dari aku tapi mengaku berat lebih ringan dari aku. nak marah je rasanya. hahaha...

epalejau said...

Ngammmmmmmmmmmmm!! Tabek spring ah jawapan ko! Aku tak suka gila kalo baru nak bekenalan gitu, tanya macam-macam. Bajet macam kita pulak tehegeh.

Aslina said...

::hadra::
tauuu takpe.........

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...