Saturday, May 7, 2011

Swimming Pool

Oleh sebab gigih nak teruskan perjuangan usaha untuk kurus atas sebab kesihatan yang lately ni cepat mengah kalo naik tangga disamping ingin menjimatkan kos membeli pakaian baru kerana baju yang lama-lama yang masih elok boleh di kitar semula ni maka aku dengan sepupu yang merangkap adik aku tu telah bersepakat untuk buat physical training tiap-tiap hari.

Hiperbola sangat intro kan?? Semput-semput aku sendiri membacanya... =..="

Tapi takkan nak pegi taman berjogging atau guna alatan ala-ala gym kat padang tu kan... Mesti nak jugak aktiviti yang best... Maka, tambah laa satu aktiviti baru iaitu berenang. Kebetulan umah yang family dia duduk tu skang ni ada swimming pool kat tingkat atas. Tingkat 35 kot... Huhuh... Kemain tinggi umah beliau tu kan...

Layan je la scenery swimming pool kat umah dia ni... Sorry la gamba kami takde sebab sini kene pakai swimming suit... Tak best la kan tunjuk gamba pakai swimming suit. Lain la kalo pakai tupis. Eh.

Feeling-feeling Sunway Lagoon habaq angg... 


Luas weh. Aku yang tak batak tengok swimming pool ni nak ukur ke sana-sini berenang pun mengah

Santek kan kawasan?? Memang best gila la buat macam harta sendiri sebab weekdays tak ramai nak naik mandi-manda kat sini... Fatin cakap weekend je ramai. Tapi maybe tak seramai kat PISA laa... PISA? Tatau? Penang International Sports Arena :D. Situ pun ada swimming pool untuk public jugak. Kalo rakyat Penang tatau berenang susah jugak la... Penang kan kecik. Makin hari makin ramai umat dalam Penang, nanti tenggelam senang. Eh. Terlebih plak.

Sepupu aku ni dier takde blog, kalo ada pun aku tak amik tau kot sebab dia confirm manjang je update pasal Super Junior, tapi nak jugak suh mention nama dia kat sini. :D

Kire kredit la kan pasal angkut aku pegi swimming pool ni... Hehe... Bukan senang tau... Lot owner bleh bawak 2 visitor je ngan dorang... Huhuu...

Sesape yang minat gile dengan K-Pop singer Super Junior tu bleh la add dia kat fesbuk... Fatin Fazlina :)

P/s: Motif update tengah-tengah malam???
Post a Comment