Monday, May 16, 2011

Lali Owww Kene Cop- Cop Ni...

Cop = bagi gelaran kat seseorang. Hihi :D

Masa aku kecik-kecik zaman-zaman skolah dulu, takde kawan, suka terperap kat rumah dan berkawan baik dengan tv, ada kawan-kawan cuma kat skolah, nakal sorang-sorang, suka baca buku cerita la hapa... Orang cop aku "anak mak" sebab dunia aku kat umah je malas nak kuar gi mana-mana...

Masa skolah plak aku bukan la kaki study sangat, tapi alhamdulillah la dapat keputusan baik-baik, kawan-kawan tak ramai, suka buat hal sendiri, sesekali aktif dalam kelas, kadang-kadang muka aku je wakil skolah dalam apape bende akademik masa skolah rendah...Dah kene cop plak "berlagak pandai".

Masa time-time aku abes skolah dulu... Lepas tu ada laa kan sibuk sikit kenal orang lalu kapel la sangat konon-konon lalu aku tak pasal-pasal di cop "gatal".

Lepas aku clash dan bukan main malas lagi nak serius dengan sapa-sapa sebab pulun fokus pada study la sangat... Time ni la orang sibuk-sibuk tanya apsal takde boifren? Tak pasal-pasal aku kene cop "tak laku" plak...

Skang kalo aku bukak topik kawen ke apa ke, atau saje-saje sembang-sembang kosong, dan saje buat-buat survey tanye pasal kursus kawen ke, pasal belanja macam-macam pasal kawen ke, walaupun aku sendiri single... Tak pasal-pasal jugak aku kene cop "sangap". Pejadah celah mane sangap padahal aku mana ada citer lucah pun... Haishhh...

Skang aku nganggur. Korang nak cop ape plak??

Bahahahaha...

2 comments:

ururules said...

"chop! twit! twit!" sambil tunjuk jari jemari bentuk burung kepada orang yg kejar kite masih main kejar2.

Aslina said...

::ururules::
tu chop2 lain... hahaha...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...