Saturday, May 28, 2011

Jom Kenduri!!

Musim cuti skolah datang lagi...

Musim kenduri kawen pun datang lagi...

Yesss!!! Inilah masenye untuk reunion dengan kawan-kawan waktu kenduri kawan yang lain. Kebetulan plak cuti skolah kali ni ramai yang tengah dalam cuti-cuti Malaysia lepas abes kursus... Apa lagi kan... Baik gunekan peluang seadanya berkumpul beramai-ramai. Tambah plak dengan kawan-kawan skolah rendah yang dah dekat 13 tahun tak jumpe.

Hehehe... Ntah, katanya la plan untuk jumpe balik semorang yang terbaek adalah time kenduri membe-membe waktu cuti skolah je.

Ok. Bersedialah saya dengan soalan yang paling tanak dengar dalam dunia sejak akhir-akhir ini. :P

Boleh refer ke sini untuk jawapan mantap-mantap kalau anda juga mengalami masalah sama macam saya. Keh keh keh :D

2 comments:

k a k L a m p said...

alaaa..same... dah 2 minggu berturut2 g kenduwi.. hahahah bile nk g kenduri sendirikk plakk hahah

Aslina said...

::kakLamp::
phergh. dah start kenduri-kendara dah??? kat sini pun dah meriah dah... tapi yang dijemput tu start esok. ehehee...

kenduri sendiri?? bleh je wat... tapi kene ade keberanian yang hebak ahh... kalo orang kampung tanye kenape ni wat kenduri... cakap ah, "saje nak meraikan kejayaan diri sendiri dah xx tahun idup... sharing is caring kannnnn..."

hehe...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...