Saturday, May 14, 2011

Random #66

Mana pegi entry aku buat semalam???

ARGHHHHHHHHHHH~~!!!

Dahsyat betul blogger update ni, kebanyakkan blog-blog letak entry baru semua ilang. Termasuk la aku. Ada recover tak mende-mende ni semua nanti?

4 comments:

zoul zombie said...

sama lah kita. dua entri hilang. pfffff

bb imah said...

sama la kes ngn aku~~
bengang pun ada~~ huh~~

Amni said...

boleh recover.. kat google reader.. dah tu, letak link kat subscribe... =) aku dah dapat balik semua entri aku.. tapi yang tak puas ati nyer semua komen ilang....

Aslina said...

::zoul zombie::
2 entry ilang?? aku tatau bape yg ilang... nampak mcm ada balik tu ada laa... :P


::matun::
rileks2... hehe...


::amni::
tu la... ada gak melawat blogger lain... tengok2 komen dorang da kurang... kalo sini lain laa memang komen jenis sikit2 pun... :P

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...