Friday, May 6, 2011

Random #63

Dah lepas 8 tahun kenal style hi hi bye bye, harini baru tau dia ada kembar. Dah la nama pun tak penah nak amik tau. Apa pelik benar awak ni Aslina..........................

Patut laa ada masa kita kemain la sengih-sengih lambai-lambai dia bleh buat bodo macam tak kenal kita...

2 comments:

mykhalis said...

ada blogger nama sama ke?

Aslina said...

::khalis::
bukan... haha... ni kire mcm kawan2 masa keje part time kat kedai spek dulu... dia keje kat kedai jeans. tak penah nak tanya nama sapa, tapi hari2 nampak je mesti lambai2... masalahnye semalam baru tau dia ada kembar... patut la confuse, sekejap kita lambai dia, dia senyum, sekejap lagi plak buat2 mcm tak kenal...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...