Wednesday, May 18, 2011

Hujan........

Selalu sangat hujan semenjak-dua-tiga menjak ni... Bila dah selalu hujan mood malas pun laju je datang menguasai diri...

Dah la ade sikit kemalasan. Lepas tu plak tatau kenapa asal hujan je mesti nak rasa sedih-sedih. Haish....



Tapi best uu tengok hujan-hujan yang turun ni. Layan je. Kalo dapat mandi hujan lagi best. Tapi tak sesuai la sebab time-time camni ramai plak dah ade kat umah. Jiran-jiran pun ade. Dorang ni cuti wesak sampai seminggu ke?

Haritu ade la sebab dapat mandi hujan walaupun tengah demam. Hehe.
Post a Comment