Wednesday, May 11, 2011

Random #65

Kenapa jugak kalo dekat fesbuk, orang tukar relationship status dari single kepada "in relationship" kemain laju lagi ramai-ramai orang pakat-pakat like siap ucap tahniah lagi padahal yang tukar status tu plak baru jejak skolah menengah?? Yang tukar status "married" yang betul-betul punya married siap dengan kenduri semua takde sape pun nak like. Ok. Selalu aku sorang je yang like.

Ada apa dengan "in relationship" ni wey? Aku pernah la cuba dulu. Ramai jugak la lepas tu kemain lagi ucap tahniah. Pe motif ntah. Padahal aku memain je masa tu. Saja test. Rupanya ramai suka tengok couple-couple ni lebih dari yang dah sah kan? Hihi...
Post a Comment