Saturday, April 30, 2011

Dapat Coklat Free!!!

Dalam minggu ni jugak laa... Selasa lepas kot camtu laa... Datang sebuah bungkusan berisi coklat di umah...

Sorang kawan lama masa kem PKSN dulu antar. Sebab? Rajin komen kat fesbuk dia. Haha. Aku bukan stalker tegar pun, tapi sebab dia generate apa bende ntah application fesbuk tu sekali nama aku pun terselit. Padahal baru 2-3 kali je komen kat dia... :D

Rezeki...

Hehe.

Ni la gamba coklat yang sampai haritu ni. Sedap gileee... Packaging pun santek. Yang tak bape nak lawa ni kualiti kamera. Maklum la kamera henpon je... Hehe. Janji ada rupa.



Meriah kan coklat-coklat yang dier bagi? Semua sedap-sedap bukak-bukak je rasa sayang nak makan. Siap anak sedara tu sampai dah jemu tunggu la bila laa nak abes tangkap gambar dan bleh makan coklat-coklat ni. Tapi gambar ni je la yang ada.

Gambar tengah feeling-feeling makan coklat takde. Memang sedap sampai lupa nak bergambar. Lepas tu kene sorok-sorok sikit agar mak ayah anak-anak sedara ni pun dapat makan. Kalo biar terdedah... Hmm... Alamatnye tengok kotak kosong je la. Hehe.

Harga pun tersangat la murah kalo nak bandingkan dengan orang lain...

Bleh klik banner ni untuk pegi ke blog dier untuk cuci mata tengok coklat-coklat yang dier offer. Fesbuk fanpage pun ada. Sila la like juga yang itu :D


Tatau camne nak promote ni sebenarnye. Dier tak mintak pun promote kan... Tapi kawan-kawan kan. :D
Post a Comment