Tuesday, March 9, 2010

Bende paling rare dalam PC Fair kat Dewan Biru Unisel.


Poji, Thinna, Lan, Rahmat, Fariz, Afif, ngan Khairul... Aku tau korang teringin nak beli crocs pink macam aku. Sile la pegi sana. Memang saje2 pun aku target kaler pink punya crocs tu kat sini.

P/S: Aku masih perempuan lah. Cuma lesbian sikit2 je. Tak payah mengada2 nak buat spotcheck bagai...

3 comments:

deus X machina said...

teringat crocs aku yg hilang kat hostel dulu
uwaaaaaaaaaaaaaaa

Diarihatiku1976 said...

skarang crocs made in china dah byk... melambak kat kl.. murah tu.. sepasang rm 10.00 jer.. hahaha

nama saya aslina said...

::deus::
mesti time tu takde crocs pirate2 macam skang kan?


::diarihatiku1976::
tu aa pasal kak... da banyak da skang yang pirate2... haha... ni pun tak sure ori ke pirate nih... xP

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...