Saturday, March 6, 2010

Rasa Tak Puas Hati

Aku tak kisah kawan2/orang lain nak bahankan ketinggian aku yang sangat2 obvious di mata dorang.

Tapi aku sangat2 rasa macam nak terjun dari bangunan kompleks kejuruteraan bila orang yang lebih rendah dari aku pun turut sama membahankan ketinggian aku.

Lebih2 lagi cerita pasal kaki sampai ke tidak membawa moto...

Kau pun sama dowh, naik moto kaki tak kesampaian... Lagi mau bahankan aku... Mau saja aku amik mirror yang panjang besar tu letak depan2 sambil ukur tinggi aku dengan orang tu. Bukan sorang-dua camtu... Ramai dowh... Termasuk la budak2 skolah menengah... Mentang2 la muka aku tak nampak matured... Haihh...


5 comments:

nick irfan said...

awak ni kecil ke org nyer??? ha! sape plak org mngata pasal ketinggian awk? biar sy belasah dia,... bg sy pmpuan yg bdn kecil tu comel sebenarnyer... hehehehehhehhehehehhehehehhehehehehe

nama saya aslina said...

::nick irfan::
yeayy!! ada backup!! hahhahahh!!

ASaDa RyutaRo said...

hahahaha.. kesian plak dengar citer ko jd bahan..

tp sbg org yg dgr n x tau apa2.. aku nk tya.. ko pendek ke? ke org yg bhnkan ko tu lg pendek?

*apa yg mampu d buat skrg.. gelak je la.. hahaha...

profwacko said...

ko tanya dia... nak matured camne lagi?? takkan nak letak misai kan, nak rambut color putih??..

kalau dia lebih2... sekeh je dia. kata dia lagi pendek dari ko. so, sure ko lagi ade kelebihan bila menyerang.

nama saya aslina said...

::asada ryutaro::
ko bleh tanye mak tiri angkat aku untuk maklumat lanjut =)


::rezan::
gile pe aku nak pakai misai... hahahhh.. langsung aku menyanyi lagi mr.potato kang... hahahhh...

sebenarnye kan sem ni bodyguard aku yang garang tu pegi praktikal... bodyguard contract aku plak muke baik sangat... tu pasal aku dibuli secara berleluasa...

bodyguard tukang bahan tu plak taf macam mark...aaaa~~~ sabar je la aku...

ko jadik bodyguard aku la camni... ko kan garang? hahaha...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...