Wednesday, March 3, 2010

Random #31

Lain kali nak kelas penuh tiap2 hari ada kelas, masa kelas last untuk minggu ni, remind dekat student yang minggu depan ada test.

Sumpah takde yang akan ponteng.

Bila dah masuk minggu depan tu, buat2 lupa pasal test dan ajar kelas chapter baru dengan penuh perasaan sambil diselit2 dengan sikit2 sesi motivasi secara 1 Malaysia dalam kelas.

Macam celaka. Penat je aku buat2 cuak konon2 pitam sebab ada 3 test sederet harini.

Sekali tinggal 2 test je. Confirm full marks plak tu.

Hah! Sapa cakap study sambil tido tak berkesan?

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...