Friday, March 19, 2010

Keje Gile #2

Sebenarnye aku nak tunjuk Jonny punya meter tu da cecah 8888.8 km (tapi dalam gambar 8889.2 km). Sangat ong itu number. Tapi disebabkan masa display tu adalah betul2 dekat selekoh tajam,aku pun tengah laju dan memang kucar-kacir jugak nak handle moto sebelah tangan sebab lori besar yang dari arah bertentangan plak boleh main potong2 kereta kancil depan dia.

Takpe la cacat sikit. Tapi tetap nampak banyak nombor 8 kat situ. Hahahh...

2 comments:

deus X machina said...

blog aku ong gak
erk888
keh keh

epalejau said...

dulu aku suka gile no 8..
ada je nak berebut ngan kawan kalao da pasal no 8..
tulis attendance kat paper kosong pun nak jugak no 8..

tapi sekrang tak lagi da..
i suka no lain da..:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...