Wednesday, March 17, 2010

Apehallll???

Bukan aku tamau bertolak pegi kelas awal2... Tapi asal aku bertolak lewat 10 minit atau kadang2 bawak ke masa2 berlebihan pun aku tetap sampai awal ke kelas. Padahal aku stay dekat Kuala Selangor dowhh... Budak2 duduk hostel, duduk kampung belakang pun boleh sampai lambat dari aku. Macam la dorang tu semua stay dekat Sekinchan.

Palat betul rasa. Sampai on time kelas, lecturer pun kadang2 dah masuk. Tapi yang tinggal dekat2 boleh sampai last2. Lepas tu lecturer mula la tak percaya aku tinggal jejauh.

Lagi satu. Kenapa la orang susah sangat nak percaya aku ulang-alik pegi kelas dari Kuala Selangor tu? Macam la jauh sangat. Lain la kalau aku cakap aku ulang-alik dari Penang ke Unisel tiap2 hari.

Kenape? Sebab aku perempuan ke? Tak nak sangat percaya aku jenis boleh ulang-alik duduk jejauh?

Korang tatau betapa fun nya duduk jejauh nih... Hari2 kot aku bleh skodeng budak2 Unisel... Staff2 Unisel dengan scandal masing2 yang dorang tamau ramai2 orang tau hal2 dorang. Haha... Sapa nak dating dekat tempat orang ramai kenal dorang, btol tak?

Tapi jangan risau. Aku jenis simpan rahsia. Kau cuba buat hal... Abes laa...

3 comments:

Mr_aMAd said...

saya ada satu rahsia.habis lah saya camnih..he

nama saya aslina said...

::mr_amad::
takpe. janji awak jangan cari pasal sama saya ok? haha...

epalejau said...

ko memang gigih kan bawak moto sorang-sorang jauh-jauh. tu pasal kulit ko da jadik dua kaler..errr, ko yg cakap, bukan aku..hehe..

aku takde rasia ngan ko kan? kan? takpe. takpe. lagipun aku takkan wat hal ngn ko punyeee..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...