Monday, January 19, 2009

Keh3x!! Award ke? Hehe...

Tengah belek2 blog Kak Rieha untuk usya dan kire tag ape ke lagi yang belum dijawap...Sekali rupe2nye terselit award...Hurm...Susah2 saje...Takpe la...Tempek je la kat sini...Tak rugi ape pun, kan...?

Ni hah...


Hehe... Sori la kalo korang rase nampak cam cacat je entry nih...Tapi...Award ni rasenye kene passing2 kat kawan2 lain kot...

Aku malas la nak letak name sape2...Cume sape2 yang singgah blog aku...Amik je la award ni tempek kat blog korang ye...
Post a Comment