Wednesday, January 21, 2009

Nasik Goreng Pooojaan Hatiku...Hahaha!!!

Ni lah dier rupe nasik goreng yang menjadi pujaan hati aku...


Harge pade hari ini adalah RM2.20...Aku pun tatau la kenapa...

Mungkin haritu aku beli nasik goreng kaler cam merah2 sikit harge jadik RM2.70 sebab 50 sen tu nak cover duit cili kot...Atau...Akak yang jage cashier tu terpakse letak harge camtu sebab mak dier ader kat sebelah (Erm..? Mak dier ke? Suke hati aku je...)

Ni la bekpas aku kalo aku sempat jejak ke cafe sebelum kul 10 pagi...Apepun aku bersyukur pasal ni la hidangan paling murah + boleh kenyang sampai petang yang penah aku jumpe kat area Ijok-Batang Berjuntai-Kuala Selangor...Nasik goreng kat kampung belakang campus pun mahal tau!!

Notakaki: Tibe2 aku teringat 'Nasik Goreng Student' kat gerai Seksyen 2 Shah Alam dulu...Nasik goreng yang ader daging masak merah beserta banyak yang penuh sepinggan campo ngan ais kosong cuma RM2.50...Sapa ingat? Ada lagi tak ha? Ke dah naik harga?
Post a Comment