Saturday, January 24, 2009

Asal Weekend Je, Musti Jawap Itu Tag!!

Nih tag dari Kak Rieha (lagi...) Adeihh...Rasenye ni last tag dari dier kot...Tag ni mase aku off sebulan haritu laa...Slow2 aku try setelkan...Semoga tak rasa sakit hati tengok tulisan aku yang sume hurup beso tuh atau muntah2 tengok mende2 yang aku tulis gune marker pen...Hahaha!!!

Sori la aku takleh nak display marker pen yang aku gune...Nanti company dier saman aku...Haha!!


Username/nickname
[Dah tentu nama ni yang orang slalu panggil aku...]




Right or Left Handed?
[Aku right handed...Dulu 2-2 belah aku bleh tulis...Skang maintain kanan je]




Favorite letter to write
[Ekceli aku tak selalu tulis ni, lebih pade suke sebut...Tak caya bleh tanya membe2 aku sume]




Least favorite to write
[Kire macam tak suka nak tulis la kan? Haha!! Aku malas nak salin lecture notes pasal banyak sangat...Nak2 plak kalo kelas Pn.Arni...Banyak oww notes dia]




Now write 'the quick brown fox jumps over the lazy dog'
[Panjang la plak ayat nih...]




6 Person to tagged
[Ni list mangsa2 seterusnya...Mwahahaha!!!]


Phuhhh~!!! Lega beb...Tinggal tag dari Kak Syima jek...Tunggu la aku dah ader someone special nanti aku buat ehh...Takpun tunggu je la aku pas kawen je nanti...Haha!! Mati la nak tunggu...

Ke...Ader lagi tag dari orang lain? Sila bagitau aku cepat...Nanti aku lupa...Haaa...Kire burn la tag itu ye...Wakaka!!
Post a Comment