Saturday, January 17, 2009

I Don`t Care...Do You Care?

Harini aku habiskan masa aku dengan entry2 yang-agak-macam-berkaitan dari blog2 kat sini, sini, sini, sini, sini, sini, sini, dan sini aku mendapati bahawa, walaupun cerita mereka ader sikit perbezaan atau takde kaitan langsung, tapi motif mereka adalah sama... Iaitu mengumpat, menunjuk2 dan copycat...Tapi ade aku kisah? Hehe...Takleh blah pun ader...Macam2 rupenye pe`el blogger2 kat Malaysia nih...Haduihhh...

Huhu...Aku nak komen lebih2 pun tak reti...Kang aku komen kang kene banned plak aku satgi...Terus plak jadik isu kang...Tapi personally aku salute jugak la dengan kegigihan pengutuk2 blog orang lain nih...Bukan ape...Pade aku secara tak langsung dorang dah tolong promote skali blog2 yang dorang kutuk tuh (aihh, kadang2 siap letak link lagi...Tak ke promote namenye tu? macam aku nih) Hurm...Ape lagi...Silap2 gaye, terus hit la blog berkenaan...Bleh kayo makcik ni milah oii!!

Itu pandangan aku...Ape pandangan anda?

Atau anda rabun sehingga takleh nak bagi pandangan yang jelas?





Lastly...


Ade aku kisah?






Ape motif aku buat entry nih sebenarnye?
Post a Comment