Saturday, January 31, 2009

Iklan : Ini Bukan Klip Lucah

Weekend ni aku betul2 sibuk.

Mana dengan gerakan mencari no enset Sudin sebab dia partner aku wat assignment [dah jumpe dah]...
Mana dengan nak buat assignment Manufacturing Process lagi...
Mana dengan nak nego dengan jiran pasal kelas tusyen BM untuk anak dia lagi...(boleh ke aku nak ajar BM nih? Hahaha!!!)
Mana dengan nak study untuk test dengan kuiz next week lagi...
Mana dengan nak cari yong tau foo lagi...

Pendek kata aku sibuk la untuk wat citer dongeng yang panjang2 tu...

Oleh itu aku harap korang gembira dan bersuka-ria la dengan video clip kat bawah ni...

Akhir kata...Sayangilah gajah.

video


P/S: Yang depan sekali baju hijau kain maroon tu anak buah aku...
Post a Comment