Monday, January 19, 2009

Macam Biasa Laa...

Harini aku takdak mood nak komen apape pasal Anugerah Juara Lagu...Maklum la Jumie dah komen panjang lebar...Aku rasa nak vote dier untuk jadik ketua juri AJL taon depan... Sape setuju?

Harini dalam keadaan bosan2 kat Tuto Room 4 (TR4) nih, aku nak bercerita tentang perkara taon lepas yang aku nak update...Tapi masih lagi takde mase...So, now is the time I guess...

Satu hari dalam bulan Disember 2008 (tak salah aku...3 hari sebelum ulangtahun peringatan tsunami,2 tahun sebelum tu) aku ikut Bazilah pegi jumpe buah hatinye yang tengah memancing kat pantai Pasir Panjang, Balik Pulau... Banyak la dier punye pakcik...Beriye cakap nak jumpe pakcik laa...Aku pun selambe la caye...Dan aku kagum betapa close-nye dier sama 'pakcik' dier...Skali buah hati daa...Adeihh...Aku digunakan untuk dating itu...Uhh...

Dah depa sibuk2 dating, aku pun layan la panorama yang ada kat sini...

Cantik gile la pulak tempat ni lepas dilanda tsunami tiga tahun lepas...








See...
Sangat santek kan pemandangan sana? Sori la kalo tak bape cantik gambar...Kamera murah je...Gune Nokia 5610 Xpress Music je...

Pade yang tatau...Pantai ni dekat dengan Kem Bina Negara Balik Pulau nih...


Ok...Sebelum aku abihkan post nih...Aku ader satu soklan...Sila jawap kalo tau...Nak bagi nama saintifik skali pun buleh jugak la...

Menatang apekah ini?


P/S: Nanti next2 entry atau bila2 aku akan bercerita pasal natang ni plak...Tunggguuuuuuuu!!!
Post a Comment