Saturday, January 31, 2009

Cita-Cita Saya

Saja boring2 nak cari idea nak merepek dalam esemen, aku blog-hopping la ke blog2 dalam list Kak Syima... Aku sangat tertarik ngan blog ini dan entry ini. So, dengan penuh rasa patriotik, aku pegi la kat site yang disyorkan oleh mereka.

Aku nak cari definition "Engineer"

Cita-cita aku sejak terlibat secara tak sengaja dalam bidang Mechatronics Engineering ni adalah untuk menjadi seorang engineer yang baik dan berbakti kepada masyarakat. Huhu...Murni sungguh cita-cita ai, yu see...

So...

Ini yang aku dapat.


Macam siot jek...Huhu...Alamatnye tak kawen la aku sampai bile2...

P/S: Sila jangan buang masa pikir bukan2 pasal phrase "sex can wait" dalam billboard itu.
Post a Comment