Thursday, January 22, 2009

Uji Minda Sikit

Biasanya kat sini kalau time2 dekat2 nak cuti, 2-3 hari sebelum cuti yang sebetul2 punye cuti tu...Ramai manusia gedik2 nak balik kampung...So, bas pun penuh tahap tak terbendung...Oleh itu, aku nak bagi soklan uji minda sikit berdasarkan gambar yang aku letak kat bawah nih...Jom pikir2 sikit...


Soklan2nye adalah...
  1. Aku berdiri di mana untuk snap gambar ini?
  2. Di manakah konduktor bas?
  3. Berapakah kelajuan bas yang dibawa oleh driver bas?
  4. Apakah status manusia2 dalam bas ini? (maksud aku dorang ni student ke atau campo ngan orang luar sama...Bukan status single atau married tu...)
  5. Siapa yang kene jaga beg2 balik kampung yang diletakkan di hadapan dashboard bas?
Post a Comment