Thursday, January 22, 2009

Uji Minda Sikit

Biasanya kat sini kalau time2 dekat2 nak cuti, 2-3 hari sebelum cuti yang sebetul2 punye cuti tu...Ramai manusia gedik2 nak balik kampung...So, bas pun penuh tahap tak terbendung...Oleh itu, aku nak bagi soklan uji minda sikit berdasarkan gambar yang aku letak kat bawah nih...Jom pikir2 sikit...


Soklan2nye adalah...
  1. Aku berdiri di mana untuk snap gambar ini?
  2. Di manakah konduktor bas?
  3. Berapakah kelajuan bas yang dibawa oleh driver bas?
  4. Apakah status manusia2 dalam bas ini? (maksud aku dorang ni student ke atau campo ngan orang luar sama...Bukan status single atau married tu...)
  5. Siapa yang kene jaga beg2 balik kampung yang diletakkan di hadapan dashboard bas?

5 comments:

Signorina Syima said...

ai tau.... sapa nak share jawapan.. sila bayar duoploh hinggit!!!

ღHadraAbidღ said...

1. ko berdiri kat bahagian blkg..sebab kat blkg kan tinggi sket..ko pendek..imposibley leh mencapai kualiti gambo setinggi tuh..
2. kondukter bus? aku tgok macam bus Rapid KL je..Rapid KL ada kondukter ke???
3. 80km/j bleh?
4. tgok muka, muda blia lagik..musti sume student..yg balek kampong, slalunye pun student la kn?
5. takde sape..jadik la apa nak jadik kat beg2 tuh..ada takde pun, sape2 yg duk kat depan la yg tolong angkut nek smula kalo beg tu jato..

leh timer tak jawapan haku?? :D
saje menyampok nak menunjukkan ketereran aku mn'jawab'..

13may said...

dah lama tak naik bas :D

Signorina Syima said...

hadra abid, bagus la cara ko menilik.. sikit lagi dah betoi dah... tapi tak betoi lagi...

siapa nak jawapan bocor, sila bayar seploh hinggit sekarang...

*harga bayaran dh di turunkan, jualan mega sales

cuteaslina said...

wah2...kak syima nak jual jawapan plak ke? haha...jawapannye tunggu bulan depan...ekeke!!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...