Monday, November 30, 2009

Yeayyy!!!

Akhirnye abeh jugak la seksaan buat final report praktikal ni...

2 hari berturut2 beb tak tido nak siapkan mende nih...Haa...Sila kagum sikit ye...Final report aku tu cecah 72 page termasuk cover...Dan ni la first time aku taip bende2 ilmiah sampai cecah 60 page tau. Anggap je lagi 12 page tu kopi-pes dari intelpedia, wikipedia, google dan jugak report contoh. =)

Sila kagum sikit. Maklum la sebelum2 ni report project semua main share2 buat atau edit2 report orang lain. Cheh!! Plagiat gila babi btol...Bila la nak insaf ni =)

Ni la hasilnye nak tayang kat sini. Lepas ni pulun untuk pre-tesis & tesis plak. Doakan aku tak melakukan apapa plagiat yang membawa kepada hal2 yang tak brapa nak menyenangkan seperti repeat paper.


No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...