Friday, November 20, 2009

Siapa Baik Hati Nak Hadiahkan Aku Benda Ni?

Haritu jalan2 kat BJ ngan Atin...Bosan tatau nak tengok movie apa sebab situ tiba2 banyak cerita tamil. Padahal Deepavali dah seminggu lepas. Tak pasti sebab apa.

Ajak dia cuci2 mata di kedai enset. Sesungguhnya jika enset slide aku ni tak buat hal, aku buat2 tak nampak je kedai2 enset yang bersepah2 kat Winter Wing BJ tu. Tapi dah selalu sangat buat2 taknak detect memory card...

Aku cakap ngan Atin, "Kalo aku nak tukar enset, kalo tiba2 ade enset yang luar biasa, nak jugak aku planning2 nak tukar,"

Sekali amik ko...


Atin cakap, "Jom bet, brapa lama ko bleh kontrol bila nampak bende ni tanpa ada langsung rasa nak tukar enset,"

Skang?

Makan tak kenyang, mandi tak basah, tido tak lena walaupun tengah2 bz nak siapkan report semua jadah tu.

Oleh itu...

ADA TAK SAPA2 BAIK HATI NAK ADIAHKAN AKU ENSET NI?

Untuk maklumat lanjut, pegi ke sini. Site tu juga merupakan punca utama untuk aku lebih ANGAU dengan enset nih. :)

Post a Comment