Sunday, November 1, 2009

Ape Perasaan Korang?

Ape korang rasa bila tengah2 meng-upload dalam 200 pics menggunakan java application untuk upload banyak2 gambar sekaligus kat FESBUK, dan korang tengah menanti dengan sabar sebab broadband korang jenis prepaid yang nyata amat lah lembap seperti kura-kura kerana provider itu sangat la pilih kasih...

Dan masa yang korang tunggu tu pulak amat lah begitu lama sekali, siap boleh pegi kedai beli cekedis, balik, makan, lepas tu kuar balik beli air, nampak kuih pau, beli sekali, pastu pegi isi minyak, round2 kegembiraan sebab dah isi minyak Jonny full , balik, makan kuih pau, minum air, lepas tu lupa kene beli topap, kuar balik beli topap, pegi bank tekan duit, balik, lepak tengok tv katun Sepanbob, pastu tido sekejap, angkat kain jemuran sebab hujan, online, tengok sape ajak YM, tegur ala kadar, lepas tu siap boleh mandikan Aiman, siap2 bedakkan dier dan pakaikan baju tido...Tapi masih lagi tak abeh2 upload...

Last sekali kuar ayat ni,

"Upload fail. Please try again"

Hah. Ape nak buat?

3 comments:

Legasi Piston Pecah said...

broadband prepaid mne???maxis ke?

amir said...

buang ajer broadband tudlm jmban pasu flush~@

aslina said...

::piston pecah::
selkom biru.


::mirin::
mahal woi aku beli modem tu. simkad je seploh hengget.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...