Saturday, November 14, 2009

Kenapa Aku Takleh?

Saje2 bloghopping secara random ke blog2 yang tinggal pesan kat shoutbox dikala connection internet sangat cemerlang. Tiap2 blog aku tengok tengah bekerjasama tolong2 klik2 Nuffnang masing2. Tapi apsal la bila time connection internet aku cemerlang, nak tolong dorang klik ads dorang balik, sure takde ads untuk aku tekan? Ni rasa nak marah ni...

Tak tolong kang, aku pun ade gak tinggal2 link kat tempat orang dok promote2 gerakan klik Nuffnang ni, nanti dorang cakap aku tipu plak, sombong ke, amik kesempatan ke, saje2 ke...

Huhu. Bila sebenarnye iklan2 ni kuar ah?

4 comments:

Diarihatiku1976 said...

now iklan akak tgh gelip-ngelip kuar ni.. leh klikk ekkk

Nurul said...

iklan kuar time org sedap tido.. time kiter dtg ni xde ads.. will come back later

7:51 pm..

aslina said...

::Diarihatiku1976::
huhuu...kdg2 pegi dah takde...


::Nurul::
tu laa...time orang dah ngantuk...time tu la ads muncul...suka hati dia ja...ikut time mana tah laa...

Nurul said...

this moment ade ads.. :) 7:13 am..
mister potato 1 ye.. :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...