Wednesday, June 27, 2012

Sweet-Sour

Apa aku leh kata, bulan June ni dah la bulan yang pisahkan tahun jadi setengah. Eh, melalut apa ntah... Tapi bulan June ni cam balance gila bagi aku. Banyak khabar baik, banyak jugak insiden buruk terjadi kat aku.

Semalam eksiden.

Pompuan tua langgar aku... Huhuhh... Jahanam jugak la motor sket... Cian Jonny... Melayang RM160... Phuhh... Dah la sehari dia kat workshop... Pegi keje tumpang Miss Chan pagi tadi... Tapi tu lah... Disebalik berita2 best2 yang aku dapat sepanjang bulan 6 ni, memang include sekali la pakej malang sikit2... Ada hikmahnya tanak aku riak sangat kot.

Alhamdulillah mak sedara aku tak jadi masuk wad. Kaki dia yang bengkak kena kaca dulu dah ok dah lepas dapat rawatan sepatutnya kat hospital. Kawan tu dah la ada kencing manis, sekali kaki lak bengkak sebab kena kaca dulu... Nasib baik takde infection.

Alhamdulillah...

Esok gaji. Heh.

2 comments:

epalejau said...

at least, ada lah perkara menggembirakan jadik kan? takde la rasa LOSER sangat huhuuuuuuu..

yang terjadi tu pulak, memang berganda-ganda sweet banding yang sour hehehe..

aslina majid said...

::hadra::
btol2 jadik kalooo... sweettttt sesangat... lalalala :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...