Saturday, June 30, 2012

Sayang

Memang ntah apsal aku rase pelik tapi suka bila tetibe Incik Jep panggil sayang. Adoi gedik.

Pelik tapi suka.

Ntah la. Dia macam try nak jadi sweet-se sweet mungkin untuk aku, tapi masalahnye aku pulak jadi err... Takut lak dia ingat aku tak suka. Hey gila apa aku tak suka. Kalo tak suka takde la aku canang kat blog sambil buat cuba nak buat expression gedik2 kat sini.

Sebenarnya mungkin selama ni aku tak pernah nak serius dengan orang. Bukan tak pernah orang panggil aku sayang ke apa, memang takde rasa apape. Budak2 kelas aku dulu pon hampir semua je panggil aku sayang... Sampai orang cakap aku memang takde perasaan dah... Boleh buat biasa2 je kalo orang panggil camtu... Tapi ngan dier dan2 rasa lain. Haha. Lain nak mampus.

Pelik tapi suka.

Aku rasa dia tak pernah tau pasal blog ni. Haha. Pheww... Nasib baik. Kalo tak, malu aku sensorang.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...