Wednesday, June 13, 2012

Test Drive

Ketaq gila kot lepas 4 bulan dah tak pegang stereng keta... Terus test drive ford fiesta. Kemain lagi gelabah2 ayam nak bawak sebab keta tu bukan keta aku... Kang jadi apape, u kiss, u pay la kan... Haa... Mati aku kalo kena camtu nanti...

Aku pegi sebab Angah la ajak... Dah aku komplen moto aku tu jadi macam2... Maka, nanti pasni secara otomatiknya dia akan bersara dari perjalanan jarak jauh :D. Pegi keje pasni naik keta plak, walaupun tak pasti mana ceruk nak pegi parking...

Aku mati2 ingat salesman tu ajak sembang2 dalam keta sebab nak cerita interior dalam keta tu... Sekali hambik kau suruh test drive... Dah la Angah awal2 suh aku duduk tempat driver... Maka tu lah pertama kalinye semorang merasa aku bawak keta... Bahahahaha... Memang lawak nak mati sebab aku nervous, pucat, semua la ada...

Ni pun tengah tak abes gelak lagi ni... Aku masuk online gune laptop jap sebab nak check jiran yang baik hati tu on wifi free ke tak... Nampaknye tidak, maka... Off dulu lah... Nanti2 je la skype dengan buah hati pengarang jantung tu... Lagipun harini EL tu sebenarnya banyak jugak citer best2 yang sebenarnye tah apape terjadi...

Nak tenangkan kepala dulu... Sambil2 cari idea untuk tegakkan benang yang basah. HAHAHA.

2 comments:

epalejau said...

Waaaaaaaaaa.. Ada orang da nak beli keta.. Siap test drive lagi tauuuuu!!

aslina majid said...

::hadra::
ketaq weyyy... hahahaha... tu la cadangnye nak beli keta... sebab... acah2 ugut jonny yang selalu buat hal :P

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...