Monday, June 18, 2012

Saspen



Tengok gambar tu, takleh blah kan?? Mujur isi dalam dia betul Evening Primrose oil... Maapla gambar tak saspen sebab aku blog gune phone dia leh upload 1 gamba utk 1 entry je...

Dulu aku ada buat survey apa benda ntah kat satu blog ni...

Tolong2 final year project la kan... Budak tu tak sure lak pharmacist ke atau business management... Tapi yang pastinye ada la saguhati sket kepade sape2 yang tolong... Saguhati plak bleh pilih2 rasanya... Lama da, aku pun dah lupa...

Tup2 harini dtg packaging kecik comei je kat umah aku. Balik keje tadi nampak... Aku pun bukak la tanpe syak wasangka... Sekali terkezut aku packaging kotak tu tules "Noriday"...

Aku pun laju2 laa google Noriday ni hape sbb aku ingat aku penah nampak akak ipar aku simpan kat dapo dengan bace kat blog sape ntah... Rupanya Noriday ni pil perancang kuarge sebenarnye...

Siot btol, mujur abang aku tak bukak packaging ni... Kalo tak jenuh nak explain... Dah la aku blom kawen lagi... Tapi plan nak anak berapa ramai tu dah ade la... Orang tu cakap investment, kite ni iyekan saje lah... Haha...

Tapi packaging tu memang siot lah. Nyaris aku kena heart attack lepas buat carian google.

Posted via Blogaway & HTC Sense

2 comments:

epalejau said...

kalau aku yang buka parcel tengok2 pil perancang keluarga, akuuuuu pun pitam. hahaha..

aslina majid said...

::hadra::
Aku ni kan pulun la google kan... sbb mcm penah terbaca kat blog orang kan... nk confirm je...mmg nk pitam gak la...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...