Tuesday, June 5, 2012

Cerita Basi

Ape aku antar aritu kat fakulti da dapat balasan balik dah...

Suruh aku pegi re-present balik 13 Julai nanti. Kalo tak nanti fail.

Malas ah aku. Fail pon bagus jugak. Pastu cakap TS tu untuk 1 semester je. Dah tu korang yang senyap dengan aku sampai 3 semester kenapa?? Takde inform apape. Aku pon slambe la buat takde apape. Blah keje dengan begitu bahagia sekali.

Nantilah aku register lain.

Sebenarnyakan, cakap awal2 kan senang?

Entah. Aku malas dah nak pikir... Ingat nak call je dorang tanye kenapa yang lagi sorang tu pun boleh lepas jugak padahal project dia pon sama jugak tak gerak... Siap dah konvo pun...

Malas nak gaduh. Nak call tanye kalo nak tukar project lain, ape option? Ke buat case study ke camne... Memang cannot go lah... Bende2 tu semua aku dah buang pon... Lempar je jejauh... Hahahah...

4 comments:

epalejau said...

Takyah amek tau dah laaa.. Bak kata ko lah, da keja dengan bahagia dah punnnnn.. Hahah..

aslina majid said...

::hadra::
mcm kena jugak... sebab nnt kalo tetibe nak sambung master... takkan nak skip degree kot... hahahh

epalejau said...

Wah betul jugak. Ko kalau datang rajin, PhD pun ko bedal..

aslina majid said...

::hadra::
hahaha... bese laa aku... :P

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...