Sunday, July 1, 2012

Marah

Semenjak-dua menjak ni kadang2 aku selalu kena marah ngan geng2 tido lambat sebab dorang cakap fb chat aku on, tapi bila tego tak reply. Macam sombong nak mati T_T

Entah la. Semenjak-dua menjak ni jugak aku dah tak pandai nak stay up lambat2 kecuali kalo memang dah janji nak skype ngan Incik Jep. Kalo tak janji pun, aku stay up pasal aku tengah runsing. Bila runsing, memang Incik Jep la jadi mangse call atau skype walaupun skejap, walaupun time tu dia tengah rush nak pegi keje. Atau kalo dier tengah keje, time break confirm call aku balik tanye kenape.

Wah call aku balik. Macam dier keje belah2 KL je call aku balik, atau aku call dia beriya2...

Memang aku dah jarang stay up. Elok pukul 10 malam, atau lagi awal pukul 9 malam aku dah lelap dah. Kadang2 lupa tutup lampu. Tapi aku cukup cemerlang bangun awal.

10 minit sebelum alarm aku bunyi (alarm aku set pukul 5.45 tetiap hari) mesti aku dah terjaga dulu. Pastu tengok la sape online, pegi tegur2... Atau tengok status sape best2 pegi la komen... Tapi biasanya kadang2 nampak Incik Jep online... Ye lah, sini 5.30 pagi, sana baru 10.30 malam... So, sembang2 je la jap... Pastu sini subuh, aku stop aa jap. Hehe.

Dah tak reti sangat dah nak stay up aku ni... Nampak sangat dah tua. Haih...


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...