Tuesday, July 31, 2012

Wahh!! Juniorku!!

Tadi tengok2 kat chatbox tu, lalu ternampak ini,

Laa... Sayangnye takde tinggal link ke apa kan... Boleh jugak melawat2 balik dan untuk pastikan betul ke tidak...

Sebab since aku pernah duduk Kuala Selangor, pastu dulu pernah ade sejarah sket dengan orang belah2 Sungai Besar sana nun, lalu dulu kerap la merayau2 area2 sinun sampai ke Sungai Nibong, Selangor tu... So, aku discover di Selangor pon ade Sungai Nibong dan Sekolah Kebangsaan Sungai Nibong...

Tapi aku Sekolah Kebangsaan Sungai Nibong kat Penang... Malangnye junior aku ni takde tinggalkan link untuk aku pegi menjejak dia... Kat fesbuk aku ade buat group untuk batch aku je... Tapi yang aku kenal je la aku boleh biar orang add... Yang aku tak berapa nak kenal... Perlukan penyiasatan lebih terperinci... Hehe...

Anyway, kalo bace post ni, datang la balik, tinggal2kan la link. Boleh saye pegi melawat :)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...