Friday, July 27, 2012

Semangat Raya

Puasa pon tak sempat sampai seminggu, dah semangat gila nak beraya...

Punca dia adalah wallpaper phone yang nampak macam salam perantauan hari raya.


Sori la gamba webcam cam jahanam sikit kualiti dia... Maklom ah bertahun dah webcam ni pon...

Meriah kan wallpaper phone aku ade gamba Incik Jep berbaju melayu siap sampin dengan songkok semua... Meriah uolls!! Aku suuuuuuke sangat tengok lelaki berbaju melayu lengkap2 camni. Nampak kacak bergaya lebih dari pakai suit :)

Oh ye. 16:09 tu bukan time Malaysia eh... Kang ade lak cakap tu time2 keje kat opis lagi aku ponteng keje semata2 nak amek gamba upload kat blog ni... Tu waktu England sana... Masa ni time Malaysia dah pon 23:09... Kire2 11.09 malam gitu...

Haha... Nak tunggu dier skype balik ni sebenarnye... Bosan2 kan taip je mana sempat... Cukup la merapu untuk waktu ni... Sambung esok lusa pulak :P


Mesti ramai rasa nak muntah kan asal aku update je, citer pasal mamat tu... Dulu2 pon bercinta jugak, tapi takde ah serius atau kritikal sangat sampai nak kena update blog citer pasal pakwe sampai camni... Saje feeling2 nak jadi cam orang lain jugak... Update blog citer pasal pakwe. LOL
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...