Saturday, June 5, 2010

(T_T")

Sekarang internet kadang-kadang entah macam apa je... Sejak-sejak aku upload cerita berlagak aku tengok movie online tu. Heh. Sekali skang sudah susah nak online. Nak blogwalking senyap-senyap ke blog orang pun dah tak boleh. Nak stalk-stalk orang pun dah tak boleh. 

Bukak fesbuk lagi laa... Abeh ikan-ikan selalu bila berjaya bukak, mesti dah tahap kebulur yang amat. Adeihh... Jadi tu sebab takde update hari-hari. Update bila line cemerlang je. Heh. Jangan kecik hati ye bila singgah sini.

Tengok-tengok speed test tu balik. Malaysia di ranking ke 102 untuk download speed. purata 1.94 Mb/s. Upload plak no 82. Purata 0.74 Mb/s. Bila la nak naik ni? Singapore pun tangga ke-30. Thailand pun atas Malaysia ni. Rwanda? Bosnia Herzegovinia? Pun atas dari Malaysia. Huhu...
Post a Comment