Friday, June 11, 2010

Contest Gambar Best By AsaDa


Ngahahaha... Kali kedua aku join contest. Tahniah kepada diri sendiri. Kali ini contest dari Incik Asada. Rasanya berzaman dah beliau buat contest ni. Tapi sebelum sampai tarikh tutup, jadi aku pun dengan senang hati la join. Selalu-selalu tu dok ingat nak join contest, selalu je miss. Mesti dah expired.

Gambar best?!!! Tak semestinya gambar tu kena ada muka aku skali kan? Malu la nak enterprame ni nyahh~!!

Tanpa banyak soal, meh aku tempek gambar aku rasa agak best la. Sebab ini adalah gambar candid. Ni aa dia...


Tatau apasal, tapi aku tetap rasa gambar ni paling best dalam banyak-banyak folder gambar yang aku ada. Nampak macam lotong ni frust gile-gile-gile-gile dengan couple yang nampak kabur-kabur tu. Oh, ni memang originally gambar dari aku punya folder dalam laptop. Lokasi adalah di Bukit Malawati Kuala Selangor. Haritu aku dengan housemate sibuk bergambar sebab nak menenangkan hati aku yang gundah-gulana sebab tangan kena sengat dan nervous lagi seminggu kena present pre-tesis.

Lagipun bertepatan dengan keadaan news feed aku dekat fesbuk tu. Walaupun minggu ni ramai kawan-kawan dah selamat melangkah ke alam baru (Kawen laa) tapi boleh tahan ramai jugak yang tengah frust. Kira macam simbolik laa nih... Heh. Aku pun tengah frust jugak sebab result tak seperti dijangka. Huhu...

Tatau nak komplen apa lagi dah. Harap-harap gambar ni boleh la join sekali contest AsaDa yep!!

***Update***

Lupa plak nak kredit dekat housemate yang tengah sibuk dengan kenduri adik dia skang ni sebab dia yang gigih tangkap gambar ni guna kamera DSLR mahal dia. Aku jadi model je aritu. Join sekali ngan lotong-lotong kat situ. Biasala, mesra haiwan-haiwan la katakan...

2 comments:

ASaDa RyutaRo said...

hahahhaa.. gambar ni mmg sempoi hbs..

ok.. penyertaan d terima..

tQ sudi join.. gud lcuk! (^^,)

F~CiCAk said...

haha.. nice la..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...