Monday, June 21, 2010

Bengong Buat Aku Teruja Seminit. Nak Tarik Orang Pun Agak-Agak Laa...

Bukak YM, lepas tu ada notification pasal email masuk. Bukak la mailbox. Tu diaaa... Tak caya aku tengok Dato Dr. Fadzilah Kamsah sudi antar email kat aku. Punya la teruja bagai...


Mau tak teruja tengok macam ni? 

Sekali rupanya scam sudahhh... Kreatif betul cara orang-orang ni nak tarik orang la apa jadah pakai teknik spill-over la apa benda pasal skim cepat kaya tu. Yang jenis cari kaki-kaki ramai-ramai tu... Entah apape. Ramai lagi ke masih percaya benda ni?


Dapat kat aku memang tak selamat laa... Takde makne aku nak kabur-kaburkan apa benda email dia tu... bukan ke dia sibuk-sibuk sangat nak promote mende ni? Sesape yang minat nak kene tipu boleh la pegi link tu... Adoiyaiii...

Tak paham betul aku benda-benda ni... Kalo semua dah jadi downline... Kalo join, sape plak nak jadi downline dia? Upline sengih-sengih la sebab downline bodo... Masuk suka hati je ramai-ramai... Dia tak payah susah-susah dah nak cari downline lagi sebab untung selalu masuk kat dia...

Woiii semuaaa!!! Tak sedar-sedar ke mende ni sejenis skim piramid? Ada jugak ke yang percaya lagi? Huhuhhh... Tolong laahhhhhh celik sikitttt~!!!
Post a Comment