Monday, May 10, 2010

Award + Tag (?)

Ni sebab lama gila kot tak blogging, tapi kadang-kadang rajin jugak singgah kat blog orang lain menyibuk-nyibuk bagi komen laa... Macam-macam la... Tak sedar diri kot busy. Tapi tetap sibuk nak terjah blog orang.

Pakej tag dan segala award-award ni datangnye dari Madam Lady Ell. Ececehh... Haha... Tapi award-award ni datang sekali dengan pakej tag. Adoilahh... Malas benau mo jawap tag. Tapi layankan je la...

First batch adalah dari 30 April yang lepas. Wah, siap batch-batch bagai... :)

Malangnya kene taip satu-satu pulak sebab tak pandai nak copy-paste dari blog Akak Ell ni. Disable eh??? Takpe... Takpe... :) Walaupun soklan berbunyi ala-ala cepu-cemas gitu. Layan je. Sorry je, ter-wat versi scroll takut panjang sangat :)






Tag pertama : About ideal guy??

1. How tall should he be?
I dont want him to be too tall from me. That will cause ppl to accuse me as his younger sister. Hahaha!!

2. What hair colour should he have?
Dark black with a bit brownish when under the sun. Hahahaaa... Boleyyy???

3. What kind of personality should he have?
Of course gentleman, funny a bit, and I really need him to guide me through the right path of life. :)

4. Older or younger?
Preferably older than me, thoo... But kinda weird now coz there are LOTS of guys younger than me "keep-on-chasing" me. Huhuhh..

5. What film actor should he most be like?
Actors are hypocrite. They can act like anyone. So, I want him to be himself. Looks can be "kawtim", maa!!

6. What singer should he most be like?
Lady gaga. Boleh??? Hahahahh... Mati lahhhhh!!!

7. Do they need to cook?
Not necessary. But it is a bonus if he could. :)

8. What is his best body part?
Chubby cheeks and his smile. So, later I'm not the only one that "akan kena cubit di pipi".

9. What car should he drive?
Kereta kebal pun boleyy...

10. What one thing completely turns you on?
Smiling. Huuu... :)

11. Who was the guy on your mind when you doing this survey?
Idk. Brader Lab, maybe. My friends, Rezan, Fazar, Mark Royston, etc (ramai sangat kawan-kawan). Dan Aiman Hafiz yang dekat rumah. :)

12. Tag 6 people to do this survey.
Saya mau tag... Hadra sorang. Hahahhh!!! Manyak kijam, bukan??

Tag kedua : Takde tajuk. Tapi semua ada 5 benda kena list.

5 Nama samaran kamu

  • As - Kawan-kawan yang biasa-biasa panggil camni
  • Nina/Ina - Relatives semua panggil camni
  • Acik - Anak-anak buah panggil camni
  • Asler - Coursemates. Haha. Sengal betul dorang.
  • Nor - Classmates yang berbangsa Arab :)


5 Tarikh penting dalam hidup

  • 7/7 - Besday senirik, Sue, Harith, dengan my own auntie. Haha. Share ramai-ramai.
  • 3/8 - First time rasa macam bekerja seiring dengan kos yang di amik (praktikal). Hahaha...
  • 22/6 - My dad leave me forever.
  • 21/10 - My mom leave me forever
  • 22/1 - .... 

5 Perkara yang kamu buat semalam

  • Pegi kenduri.
  • Pegi umah cousin.
  • Tolong angkut barang-barang Yanti
  • Main game Plants vs. Zombies
  • Tido

5 Perkara buat kamu gembira

  • Chocolates... Gembira gila kalau dapat.
  • Assignment dah siap.
  • Final exam confident boleh wat dengan cemerlang.
  • Berjalan-jalan dengan Jonny.
  • Tido puas-puas.

5 Drama/ Filem kegemaran kamu

  • Equilibrium (all time favourite)
  • Dead Silence
  • Madagascar
  • Resident Evil 1, 2, 3
  • Lets Go To Prison

5 Hobi kegemaran kamu

  • Jalan-jalan dengan Jonny
  • Surf internet + blogging + facebooking
  • Main game. Dalam laptop, dekat henset, semua-semua la
  • Tengok movie.
  • Tido.

5 Orang yang kamu suke/ sayang

  • My only brother dengan family dia.
  • Lecturer baik-baik yang tak prejudice.
  • Blogger + facebook frens.
  • Arwah mak dan arwah ayah.
  • Secret.

5 Tempat percutian idaman kamu

  • Makkah. Leh gi haji + umrah.
  • Pulau-pulau cantik-cantik dekat Sabah.
  • Jepun
  • Switzerland.
  • Alaska. Haha. Boleh??

5 Sebab kenapa kamu jawap soklan ini

  • Baru teringat.
  • Takde keje.
  • Malas nak sambung study MCS.
  • Bosan.
  • Ada kerajinan untuk menaip.

10 Orang yang kamu nak tag!!
Uhh... Malas ah nak tag orang. Sapa suka, sila buat.

Ini adalah award-award yang dikurniakan seiring dengan sesi jawap tag bagi batch pertama nih.










Phewww~~!!! Abeh pun satu batch. Ini second batch plak.

Second batch adalah pada 2 Mei yang lepas. Haha. Nasib baik la dapat yang second part punye. Kalau kena buat yang cari 8th picture dari 8th folder tu saya buat-buat tak nampak saja la ye. Hahahh~~!!

Tag : 10 things that makes me happy :)

  1. Assignment siap. Paling happy ni. Takleh tido malam kalo tak siap.
  2. Kelas cancel. Yippaaa~~!!!!!
  3. Cekelat. Yang betul-betul warna coklat dan bukan spesis gula-gula yang warna-warni.
  4. Annoying Orange dekat Youtube. Currently la.
  5. Makan free orang belanja.
  6. Tengok wayang dengan kawan-kawan.
  7. Baca blog orang + facebooking.
  8. Main game dalam laptop takde sekat-sekat/hang.
  9. Jalan-jalan dengan Jonny.
  10. Tido yang terlebih-lebih dari cukup.
Dan ini awardnyaa... Ngahahahahahhah....!!!!


Sorry ye Kak Ell. Saye baru abes setel tag + award akak. Terima kasey banyak-banyak. Sekarang saya mau sambung tengok movie. 

P/S: Hadra!!! Sila sambung semua-semua tag ni pulak ye. Haha. 

Post a Comment