Saturday, May 22, 2010

Aku Cuba... Gigih Jugak Nak Update Blog Tiap-Tiap Hari... Tapiii...

Hah? Apa tapinye??

Tapi tiap kali aku on laptop je... Tangan mesti gatal click mouse bukak games. Addict la nih skang. Banyak masa lapang. Konon-konon la banyak masa lapang.

Haih. Gila main Plants Vs. Zombies untuk second time sebab nak dapat gold plate di muke depan. Haha.

Pengaruh kawan-kawan la nih.

Eheh. Main game tu otak berjalan jugak apa? Walaupun lepas exam haritu dah tinggal otak tepi jalan. Best woo main game strategi tanam-tanam pokok nak musnahkan zombie tu semua. Sesuai sangat untuk orang yang dulu suka main Farmville dekat fesbuk.

Haha. Ok la. Nak sambung perjuangan menghapuskan zombie. Untuk hiburan korang, terimalah lagu khas untuk korang... Siap boleh karaoke kalo suka. *Sila stop radio dekat blog aku ni kalo nak layan lagu ni*

THERE'S A ZOMBIE ON YOUR LAWN.
Post a Comment