Friday, May 28, 2010

Sekitar Africa Cup 2010

Ok. Video ni cukup untuk explain 2 sebab.

  • Kenapa ruang tamu umah aku kemain la lapang gila macam tak pernah wujud perabot, padahal dekat-dekat area tv macam-macam ada...
  • Kenapa anak buah aku yang last tu tido terkedang macam gambar paling bawah tu.




Hasilnye beliau sangat letih sampai tido macam ni...


Oh, ye... Harini aku adalah full-time baby sit beliau... Haha... Senang betul mau jaga dia sebab sekarang dia adalah sangat berdikari.

Soklan hari ini :

Berapakah umur beliau?

Sekadar suka-suka je. Takde adiah pun. Penganjur dah bengkrap. Huhuhh..

P/S: Pihak-pihak berkenaan sila amik perhatian dengan semangat beliau bermain bola sepak. Heh.
Post a Comment