Friday, May 28, 2010

Sekitar Africa Cup 2010

Ok. Video ni cukup untuk explain 2 sebab.

  • Kenapa ruang tamu umah aku kemain la lapang gila macam tak pernah wujud perabot, padahal dekat-dekat area tv macam-macam ada...
  • Kenapa anak buah aku yang last tu tido terkedang macam gambar paling bawah tu.




Hasilnye beliau sangat letih sampai tido macam ni...


Oh, ye... Harini aku adalah full-time baby sit beliau... Haha... Senang betul mau jaga dia sebab sekarang dia adalah sangat berdikari.

Soklan hari ini :

Berapakah umur beliau?

Sekadar suka-suka je. Takde adiah pun. Penganjur dah bengkrap. Huhuhh..

P/S: Pihak-pihak berkenaan sila amik perhatian dengan semangat beliau bermain bola sepak. Heh.

5 comments:

ASaDa RyutaRo said...

hahaha.. semangat giler dak ni main bola. haha.. ulang2 kali ambik sepak bola. haha..

Shirleen said...

lol.. football season.. gonna be seeing people who have sleepless nights again.. :D

Huda Luna said...

umo die 3tahun

ninaneno said...

::asada::
dia memang semangat kalo bab2 bola...


::shirleen::
haha... we'll see "zombies" in the morning.


::huda::
salah... dier baru 2 tahun 2 bulan. hehe...

ana :D said...

BHAHAHA. budak ni ta mengenal erti putus asA XD

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...