Thursday, May 27, 2010

Nakal-Nakal Aku Pun Rupanya Aku Agak Baik Budaknye. Heh.

Semua akibat komen dekat status fesbuk aku la tadi. Dah belek-belek balik gambar-gambar kat situ... Gambar-gambar dalam laptop... Bleh kata sebenarnye aku takde pernah pun bergambar berdua-duaan ngan mane-mane laki. Haha. Aku pun tak pasti cemana bleh jadi macam tu... Tapi yang pastinye kalo tangkap gambar pun mesti nak ramai-ramai. Kalo dua orang, sure sebelah aku tu pompuan.

Walaupun macam ramai gila je makhluk yang aku penah kapel, sepah-sepah classmate aku adalah lelaki...Tapi siyes tak pernah ada gambar berdua-duaan ngan lelaki. Kalo ada pun, cuma ngan anak-anak abang aku... Si Mirul dengan Aiman tu... Paling banyak pun dengan Aiman. Tak pun cuma gambar-gambar aku dengan arwah ayah aku je.

Eh... Apsal aku takde gambar dengan lelaki secara berdua-duaan ni?? Apsal? Apsal?? Macam takleh terima je apsal....

Ekceli pernah ada. Dengan classmate. Ngan Daus. Tu pun macam artis kot punya request nak bergambar dengan aku masa pegi piknik ramai-ramai masa diploma dekat Ulu Yam. Tapi mana pegi entah gambar tu. Tatau la kalo dia dah bakar. Heh.

Nak tengok jugak ke gambar aku dengan lelaki? Takpe la. Tunggu aku da kawen je nanti. Bleh bergambar puas-puas. Nak buat aksi-aksi terlampau pun takde sape nak larang. Kata dah sah kan??? Heh.

Bagus jugak tak pernah ada gambar berdua-duaan dengan ex-ex aku dulu ni. Takde la teruk sangat kalo ingat balik pun. Siap bleh buat tak kenal kot kalo ingat balik. Maklum la. Tak pernah ade gambar sama-sama. 

So, aku agak clean la dari gosip-gosip entah apape ataupun... Ahh... Kalo tak caya pun bleh je datang check laptop aku ni hah... Kalo nak jugak suh upload, celah mana aku nak upload entah dah nama pun takde. Walaupun letak status merepek-repek dekat fesbuk ke atau mana-mana social network lain, tapi tetap takleh caya jugak weh. Takde bukti. Haha....

Nak kata aku kolot??

Silakan. Heh.
Post a Comment