Monday, May 31, 2010

Aku Suka Page Translator


Korang pernah perasan mende ni tak kalo gune browser Google Chrome? Aku pun tak pasti cemana menatang ni boleh wujud tak atas tu... Tapi sebab tadi tengah sengal-sengal ubi, aku pun gatal jari pegi menekan "Translate" tu. Abeh 1 page aku ni dia alih bahasa. Sumpah kelakar.

Entry aku sebelum tu dari emo-emo nak mati la konon-konon, terus jadi kelakar. Sekarang aku tengah gigih berfikir... Cemana laa kalo orang-orang dari luar negara nak baca blog aku? Paham ke dieorang apa yang aku taip ni kalau gatal-gatal pegi tekan translate tu??

Heh. Korang kalo ada jumpa mende tu. Cuba la tengok. Mesti entry yang paling serius akan jadi paling kelakar. Atau patut di-tong-sampah-kan saje.
Post a Comment