Wednesday, November 26, 2008

Santai...

Satu petang yang damai...

Brzzttt!!! (Effect enset aku vibrate)

Kacau ahh...Sape plak koling2 time aku bz nihh!!

Aku jawab...Tapi cepat je org tu letak...

Aku tengok nombor...Erm...Bukan dalam list contact...Abaikan...Sambung keje balik!!

Brzzttt!!! Bunyik lagii...

Lama...Aku jawap...Tapi orang tu tak pasan kot aku jawap...Aku suke diam je kalo jawap call...Biar orang sana cakap dulu...Kalo nombor dalam list contact aku, memang aku bagi salam dulu...

Pas 7 saat, dier letak.

Aku pun taip la sms bagi...

Sengal!! Xmo cakap,xyah la kol. Ape gatal sangat jari nak dail nombor aku ni? Ko sape? Ape masalah? Nak kne maki dgn aku?

Senyap.

Brzzttt!! Kali ni bunyi sms plak...

601227xxx36 telah meminta untuk berkongsi RM5 dari anda. Sila balas YES untuk meneruskan atau NO untuk membatalkan permintaan.

Huhhh?!! Ape jadahnye nih? Dah la aku tak kenal sape...Suke-suki plak mintak share topap ngan aku? Dengan hati yang panas aku reply balik NO kat maxis.

Hati dah terbakar tahap dewa dah...Aku pun taip sms lagi...

Oi babi!! Ko sape ah? Suke2 atok lu je mtk topap? Hangen btol la ak dgn babi pkai enset cmni. Lu membe gua ke x, gua ape pdulik? Kan da kne babi sedas...Pegi samak enset cepat. Rendam dlm lumpur 7x.

Main2 lagi ngan aku...Dah la aku tengah hangin tungang-terbalik punye wat latihan Strength nih...Dier tatau ke aku tengah tension study chapter bending nih...Lagi nak kasik hati aku panas!

Moral of the story,
Jangan cube2 nak miskol2 aku...Nak kol aku...Nak sms aku bende2 tak berfaedah pade musim exam...Buruk padahnye.

Gambar hiasan
Post a Comment