Monday, November 24, 2008

Menyelesaikan Tag Jumie Part 1

Starting time: 10.03 am

Name: Nor Aslinawati Bt Abdul Majid (aku tau Jumie suka baca ni sebab dia slalu sebut nama penuh aku!!)

Sisters: Takde!

Brothers: 1 iaitu, Incik Asrul

Shoe size: 4 or 5

Height: 150 cm

Where do u live: Most of time, Taman Desiran Malawati,Kuala Selangor...

Have u ever been on a plane: Banyak kali dah kot...

Swam in the ocean: Suke!! Suke!!

Fallen asleep at school: Huhh!! Banyak kali!!

Broken someone's heart: Tak terbilang banyaknye orang yg penah patah hati ngan aku...Why? Secret...

Fell off your chair: Mase darjah 3 pasal main jongket2 kerusi.

Sat by the phone all night waiting for someone to call: Penah skali...Tunggu bapak aku call balik...Tapi hampeh...Dier bleh plak lupa sebenarnye...Uuuuu~~~!!!

Saved emails: Email best aku tak penah buang...Biar terperap je dalam inbox tu...

What is your room like: Saaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaangat simple!!

What's right beside u: Bateri lappy, headphone, dan jugak enset.

What is the last thing u ate: Oat+milo

Ever had...Chicken pox: Zaman kanak2 riang dulu penah laa

Stiches: Takde

Broken nose: Idung masih cute macam dulu

Do u believe in love at first sight: Uuuu...Perlu ke?

Like picnics: Suke!! Suke!!

Who was/were... The last person u danced with: Penah ke aku menari?

Last made u smile: Chat ngan Poknik...Ntah apape jek!!

Today did u...Talk to someone u like: Tak cakap ngan sape2 lagi pun.Chat ade la ngan Unie, Poknik dan Cik Apit...Harus ke aku suke dorang?

Kissed anyone: Err...Anak2 buah bleh consider ke?

Get sick: Bile banyak keje...Uwaaa~~!!

Miss someone: Aiman Hafiz...Dengar citer dier dah pandai merangkak...Err...

Who do u really hate: Backstabbers, orang suka janji tapi tak buat...Erm, ape lagi?

Do u like your hand-writting: Ikut mood...Adakalanya mcm celaka buruknye!!!

Are your toe nails painted: Dulu...Gune watercolor

Whose bed other that yours would u rather sleep in: Sambil berdiri pun aku bleh tidooo!!

What color shirt are u wearing now:Maroon

Are u a friendly person: Terlebih sudahh!!

Do u have any pets: Kucing2 yang suke bertandang ke rumah...Oren, Busuk dan Stokin

Do u sleep with the TV on: Never...Kang bapak aku hambat aku satu taman...

What are u doing right now: Jawap tag ni laa!!!

Can u handle the truth: Tarik napas...Lepas pelan2x...Pastu nangis/melompat2 gembira/blur/maki hamun secukup rasa...Bergantung pada situasi...

Are u closer to your mother or father: Both!! Tatau nak pilih mana satu...Tapi currently ngan my dad laa...Mum was passed away...

Do u eat healthy: I`m eat and healthy...Never thought about 'eat healthy'...

If u're having a bad day, who are u most likely to go to: My beloved brother!!! Incik Asrul...Help me...

Are u loud or quiet most of the time: Depends on my mood

Are u confident: Sometimes kot...Besenye over lagi ade laa!!

5 things I was doing 10 years ago:
  • Konfrontasi ngan bapak aku sebab dier suh pi skolah St. Georges
  • First time naik bas skolah pi skolah
  • First time aku bleh pi Kompleks Bukit Jambul sorang2
  • First time aku ader email sendiri
  • First time dapat biasiswa

5 things I would do if I were a billionaire:
  • Aku nak bukak company sendiri
  • Aku nak wat rombongan kaum kerabat aku pegi Mekah ramai2
  • Aku nak enjoy bercuti kat tempat2 yg aku tak penah pi
  • Aku nak makan makanan yg best2 kat dunia nih
  • Bayar zakat

5 of my bad habits:
  • Letak mode flight kat enset bile tension
  • Gigit sume kerak roti sekeliling roti baru makan roti
  • Suke cicah kopok goreng ngan milo panas
  • Suke wat banyak2 keje dalam satu masa
  • Suke duduk dalam gelap

5 places I've lived/living (banyak bleh?):
  • Toa Payoh,Singapore
  • Sungai Nibong Kechil, Penang
  • Beseri, Perlis
  • Sungai Besi, KL
  • Sungai Ara, Penang
  • Shah Alam, Selangor
  • Kuala Selangor, Selangor
I`m tagging:
SELAMAT MENJAWABBB!!!!

2 comments:

Signorina Syima said...

thanks la!! orang sakit gigi yang kena aniaya...

cuteaslina said...

::kak syima::
uhuhuhu...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...