Thursday, November 20, 2008

Aku Nervous.Siyesss!!

Ini adalah persediaan untuk 22 November 2008.
Lantak la ape orang nak kutuk pun.
Tapi aku memang ader masalah ngan subjek nih skang.
Walaupun aku tak penah repeat subjek ni...
Tapi kawan2 aku ader banyak citer pelik2 disebalik subjek ni sejak zaman aku diploma sampai la ke degree...


Misalnye...
N (bukan nama sebenar) amik subjek ni wat kali kedua setelah sem lepas dier telah meninggalkan kertas jawapan dalam exam hall kosong sekosong-kosongnye sebab blank. N ni otai dalam kelas aku skang, okeee!!
L (bukan nama sebenar) telah repeat subjek ni sebanyak 4x masa diploma dulu. Degree ni pun aku nampak lagi muke dier sebagai classmate aku...
Aku sendiri pun mase diploma dulu nyawa2 ikan je result subjek ni...Tapi tak la hina sangat sampai kene repeat...
Begitu juga dengan beberapa orang membe2 lain yang dah amik subjek ni tak kurang dari 2x...
Budak2 sem lepas yang blaja ngan Prof pun...Bile aku mintak tunjuk ajar...

Dorang cakap, "Prof ajar ape tah sem lepas...Siyes aku tak paham...Ni next sem aku nak repeat subjek ni..."



Aku pun tak paham apsal subjek ni dasat sangat!!!

4 comments:

poyotito's said...

lu blaja mana tak cuti2 lagi neh?

cuteaslina said...

::poyotito::
aku kat unisel ah...bese la ipts kan pelik2 sikit...exam aku abeh 1 december nanti...pastu baru bley declare merdeka...

jumiejumie said...

Aku pun nerves...tapi bukan exam..haha...malam ni boifreng aku sampai! kah kah kah

cuteaslina said...

::jumie::
ekeke...tu bukan nebes tuh...ekeke!!! tu excited namenye...siap wat countdown lagi...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...