Sunday, November 16, 2008

Tag...Tag...Tag!!

Ape ade ngan tag nih? Aku yang newbie pun dah kene tag...Pulak tu tagged yang jenis bergambar plak tuh...Apehal laa ngan gambar...Haihh...Tapi aku xske nak utang2 nih...Jadik memandangkan aku tengah senang hati skang sebab keje banyak dah abeh, so...Aku pun dengan senang lenang la nak jawab tag Kak Rieha yang pertama nih!!

Law & Order!

1) Take a recent picture of yourself or take a picture of yourself right NOW!.
2) DON'T change your clothes, DON'T fix your hair...just take a picture. 3) Post that picture with NO editing. 4) Post these instruction with your picture. 5) Tag ur frens

Ni lah hasilnye...
Now turn aku nak bagi balik tag nih kepade orang pertama yang menghadiahkan aku tag, iaitu Cik Linda!! Yang lelain...Erm...Aku kekurangan kawan la...Hahaha!! Sape nak jadik kawan aku sila buat tag ni segera!!

P/S: Sila abaikan kotak double A kat blakang...Baju Kelab Disney Malaysia yang aku pakai serta possing aku yang agak seksi!!

3 comments:

FaRiHa said...

hahaha bagus nyer anak muridku ini

emilia azman said...

aslina ni mmg mcm nama blog dia.. memang cute!!..

cuteaslina said...

::kak rieha::
hehehe~~~!!!

::kak emi::
uik...jgn la begitu...malu la saye~~!! wakakaka~!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...