Sunday, November 2, 2008

Kejam Sangat Ke Aku?

Skang dah kul 4 pagi...

Tapi mata aku takmo pejam2 lagi...Apa kes?

Dah tu tiba2 pulak ader sms masuk...Dari sape tau? Dari ex aku...
Dier nak aku balik...Sungguh2 dier takleh lupekan aku...Tapi kan...Bukan dier sorang je...
Ader lagi ex2 aku yang antar sms yang sama kat aku...Nak aku balik...
What the ****... Dan yang nak aku balik sume ex2 aku yang AKU DUMPED!
kecuali first ex aku...sangat egoistic...walaupun setiap kali raya antar sms (nampak sangat dier tak penah padam nombor phone aku...mwahaha!!!)tapi aku paham yg dier mmg anggap aku sebagai KAWAN BIASA jek...

Weyyy...!!! Kejam sangat ke aku sebab dumped dorang?

Orang cakap what goes around comes around...
Betul la ape yang aku buat...
Dulu2 zaman aku huduh nak mati...Sesuka hati je orang mainkan perasaan aku...
Tapi bile aku dah mcm agak cun sikit (walaupun sengal tu masih ada)
Bile aku plak mainkan perasaan orang...Sibuk je orang2 lain cakap tak baik aku wat camtu...
Tapi penah ke orang nasihatkan generasi pertama yang suke-suki dumped aku dulu tak baik wat ape yang aku wat skang nih? Penah ade ke? Aku rase macam takde je...

Tolong laa...Aku rase cam letih la ngan dorang...Cube la terima hakikat yg aku dah dumped dorang...Mana mungkin aku nak amik dorang balik...Lagipun dorang jugak yang wat aku rase cam nak dumped je dorang ke dalam tong kitar semula...Ye lah...Belum jadik laki aku dah sibuk2 nak kontrol life aku...Mana bleh itu macam...

Ape patut aku buat?

a) Buat bodo
b)Tukar no tepon
c) Pura2 jadik orang lain
d) Semua yang di atas
Post a Comment